A P P T E N G

Đang tải...

Stava PointsBet se je začela pri 45 in lahko dosežete vrh od 47,5 večkrat v zadnjem mesecu in danes. Trenutno je v 46,5, ki ima dvosmerno uživanje, saj so vozovnice dejansko neaktivne in boste 58 % denarja našli na novem Under. To popoldne je knjiga razdelila razliko in odšla živet v San Francisco – prvi korak 5, kjer je območje ostalo ta večer. Zapusti vnos dos.5/1 in lahko daš denar skoraj cuatro/step one za Kansas Town.

  • Vendar Bradyjev način nepričakovane vrnitve danes bi lahko potencialno osvojil 750 $ do dodatnih dejavnikov, ki narekujejo priložnost Tampa Bay.
  • V primeru, da zagotovo stavite izgubi, se prednost nagiba k sprožitvi in ​​športna stavnica običajno povrne vaš vložek znotraj dodatnih stav do določene količine.
  • Še veliko več, iščete lahko več igralnih kvot, bliskovito majhne priložnosti v realnem času in vse najnovejše dostope do športnih stav, ki bi jih lahko želeli.
  • Komplet je pravzaprav zelo oddaljen od 47 do 47,5, saj ima 65 % prostih mest/61 % denarja na Overju.
  • Najpogosteje uporabljena metoda je, da vam pomaga pri stavah na razmik točk, verjetnost, da bo ena proti ekipi učinkovita glede na določeno število postavk.

Celotna vrednost se je od srede znižala s 40,5 na 38, pri čemer je prišlo do več zaprtij. Baltimore je šel ven za -9,5 od odličnih -8,5 začetnika TwinSpires. Degnon in indeksiral nekaj hitrih zelo zgodnjih stav na manj kot, vendar nič, da bi razpršili količino stran od petinštirideset. Dejansko je do petka celotna vrednost zagotovo dosegla 45,5, nato pa zgodaj popoldne napredovala do 46 in lahko 46,5. Za povsem nove potrošniške ponudbe se bonusne stave končajo v enem tednu.

15. teden Nfl Chance, Traces, Selections, Predictions, Wagers, Sims

Včeraj so bili dostavljeni gibi za pomoč pri 44 in 48,5, danes pa spet pri 44. Buffalo dejansko dobi 56 % danih stav/64 % zapuščenih dolarjev. Za denarno linijo je to 66 % stav za Dallas in 57 % denarja za Buffalo. Celotno odprtje v 44 in morda ste preživeli dan na 43, prihodnje je danes šlo na 42,5. Najnovejši Over poskusite pridobiti 57 % od sedežev, če imate 63 % gotovine najdete na popolnoma novem Under.

Ne morete dostopati Betonline Ag

Poleg tega boste izbrali eno igro Parlays in med stavko BetMGM boste lahko igrali Race In. Če želite zagotoviti, da dejansko stavite najboljšo linijo, se morate osredotočiti na možnost športa v živo. Edina metoda, s katero lahko zagotovite dostop do https://stave-sportne.com/10bet/ določene vrste podatkov, je bil zanesljiv prodajalec primerjalnih stavnih možnosti, kot je Chance Shark. Zagotavljam vam, da vsak dan obiščete našo spletno stran najnovejšo količino. “Naše podjetje je noseča denarna linija Bay Area in zbadljivke v zadnjem času spet postajajo priljubljene,” vam je povedal vodja TwinSpires iz nakupovalne menjave Zachary Lucas. Območje zaliva San Francisco dejansko odvzema 60 % od prehodov za zgodnje izdajanje/62 % od valute zgodnjega razmika.

Možnost tekme Pittsburgh Steelers proti La Rams

energy betting

Zagotavlja zgodnejši znak, vendar bi rad vedel, da je celotna stava na celotno igro učinkovito zavohala očitno dejanje. Na primer, v primeru, da ima igralniška igra v igri le 1.100 $step, bi lahko zavrgli idejo o čistem koraku. Mislim, da je odstotek dolarjev pomembnejši od dveh deležev javnih stav NFL. Nagnjeni boste k temu, da boste pozorni na razmerja valut, ki so opisana kot svež »% od ročaja«. Prvič, najnovejši način stav je samo skupni znesek denarja, stavljen na vaš dogodek, ki je pogosto razdeljen po izbiri. Če imate kriptovalute, spraviti denar stran, ko dobite svoje lastne stave NFL, še nikoli ni bilo lažje.

Samo Cowboys, Jaguars in Miami Dolphins so favoriti večji od dobrega touchdowna. Druga možnost je, da je to še en sestanek AFC med nekaj šest-petimi organizacijami, ki imajo prikrito posezonsko dramo. Novi Denver Broncos gredo proti Houston Texans, če bi se Houston poskušal vrniti naravnost nazaj, ki ima vsak teden 13 zmag, če si Denver želi svojo 6. pokončno zmago. Resnici na ljubo bi lahko bile podobne posledice AFC na tekmi Tuesday Night Activities med vašimi Cincinnati Bengals in Jacksonville Jaguars. Toda podajalec ekipe Bengals Joe Burrow gre v sezono, prav tako pa so Jags med glavnimi favoriti za uvrstitev na seznam. Najnovejši Chiefs še vedno veljajo za priljubljene, ki si prislužijo najnovejši AFC, kljub temu pa so na začetku celega leta naleteli na nekaj udarcev na ulici.

Optimističen način kvantitativnega zneska, pri katerem boste skupaj z novim vložkom osvojili enak znesek denarja, kot ste ga stavili. Torej, če izberete deset $ za svojo ekipo, ki ima kvantitativno verjetnost dos.0, vaša lastna stava zasluži 20 $ (stava 10 $ poleg desetih $ v zaslužku).Novo skupaj z znakom kaže, da boste prejeli delno priložnost, ko boste zaslužili njihovo stavo, če imate negativno možnost, pomeni preprosto, koliko morate izbrati, da bi zmagali.

betting odds

Ali menite, da je elitni šport velika prednostna naloga? Morda ni treba posebej poudarjati, da je to dan, ko ste povsem nove Traces postavili na prvo mesto pri stavah NFL. Prizadevamo si, da bi vam ustvarili najboljšo vsebino za ves svet, saj boste prav tako zagotovo videli takoj, ko boste začeli obiskovati spletno mesto.

Recent Posts

Recent Posts

× How can I help you?